Kuvia talosta talvella, näkyy huomattavasti paremmin kun ei ole puissa lehtiä. Talon julkisivuseinä remontoitiin 1995 kesällä jolloin huomattiin vesivahinko joka oli jo kuivunut aikaa sitten mutta seinässä oli siitä jäänyt reikä jonka vuoksi seinän laudoitus ja eristys uusittiin.

2116158.jpg

Maalausta on suoritettu 2004 lähtien hiljalleen seinä kerrallaan Uulan petrooliöljymaalilla. Samantapaisella pappani sen maalasi viimeksi yli 50 vuotta sitten. Maalauksen tarve johtuu 1995 tehdyn seinän uudesta väristä joka tosin on maalauksen tarpeessa jo nyt, Tikkurilan pojat voisivat itse tulla raapimaan sen puhtaaksi. Meillä maalaus kiertää taloa ympäri ja maalataan tuo uusi seinä viimeiseksi.

2116142.jpg

Peltikatto tehtiin betonitiilikaton tilalle 2004, näin saatiin tehtyä pitkät räystäät ja talon seinät eivät kastu. Maalaus näyttää hassusti edenneeltä mutta syynä on verannan tuleva muodon muutos jonka vuoksi verannan puolen maalaus tehdään myöhemmin. Samoin päätyseinään tulevat muutokset rajoittavat maalausta.

2116168.jpg

Ylväs pääty kohoaa korkealle. Tälle puolelle tulee uusi veranta ja toinen sisäänkäynti jota talossa ei ole ja sellainen olisi mukava olla. Villiviinit kasvavat komeasti seinällä, ne siirretään ensi kesänä uuteen paikkaan remontin tieltä. Yläkerran remontti on lähestulkoon valmis ikkunoiden puitteet loistavat kuvassa.
Räystäiden laudoitus laitetaan kun uusi veranta on valmis.

2116155.jpg